• Dinsdag, 24 April 2018
  • 9 Iyyar, 5778
  • Laatste update 23 April 2018 13:02

De allereerste BMW X2 toont zijn rebelse karakter [publiciteit]

  • Maandag 9 April 2018 7:30

Zijn onconventionele design laat er geen twijfel over bestaan: deze rebel is niet van plan om braaf in de pas te rijden. De BMW X2 richt zich dan ook op een publiek dat jong van geest is en een actieve levensstijl heeft. Ontdek hem vanaf nu bij uw BMW concessiehouder.

De gedurfde looks van de allereerste BMW X2 spreken tot de verbeelding. Hij heeft het robuuste, sportieve karakter van een BMW X model, maar combineert dit met de dynamische lijnen van een coupé. Een aantal uitdagende designaccenten – bijvoorbeeld de bekende BMW nieren die op hun kop lijken te staan en het BMW logo op de zijkant – maken hem helemaal uniek.

Ook zijn sportieve interieur met de knap vormgegeven middenconsole en contrasterende stiksels is onweerstaanbaar. Alle details kloppen en de gebruikte materialen zijn van een zeldzaam hoog niveau. Kortom, een rebel met klasse.

Xciting. Xceptional. Xtraordinary.

Opwinding tijdens elke gereden kilometer, ook dat is de BMW X2. Zijn performante BMW TwinPower Turbo motoren zorgen voor dynamische prestaties die ongeëvenaard zijn in deze klasse.

Het nieuw ontwikkelde sportieve onderstel garandeert hierbij een ongeëvenaarde wegligging, die nóg verbeterd wordt met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive.

How will you drive tomorrow?

Dankzij de innovatieve BMW Connected+ Services van de BMW Connected App geniet u onderweg van een optimale verbinding tussen uw smartphone en uw BMW X2.

Routes uitstippelen en naar het navigatiesysteem sturen, uw huidige positie met anderen delen of u laten leiden van uw parkeerplaats naar uw bestemming via uw smartphone – het kan allemaal met BMW Connected.

Ready for a ride?

Vanaf nu kunt u de allereerste BMW X2 ontdekken in alle BMW concessies. Maak meteen een afspraak voor een proefrit.