VRT schenkt AEL-woordvoerder zes minuten vrij podium op TV

Protest brief naar chef nieuwsredactie van VRT door Yves Van de Steen

Karim Hassoun (AEL)
Karim Hassoun (AEL)

WOORDVOERDER AEL op CANVAS

(TERZAKE, donderdag, 15 januari 2009)

Geachte Heer,

Ik ben er U oprecht dankbaar voor dat U op hogervermelde datum de AEL woordvoerder [Karim Hassoun] HAMAS militant, zonder noemenswaardige onderbreking door uw journalist gedurende een zestal minuten het woord hebt verleend.

Advertentie

Na het over en weer vliegen, op kosten van de belastingbetaler van de minister-president van de AEL, m.n. Abou Jahjah en na de gratis reclame voor deze man via een reportage over zijn vader in Libanon, breekt U nu definitief alle waarheidsrecords. Dank zij de AEL- militant weten we NU dat HAMAS geen terroristische organisatie is.

Lees verder en bekijk ook de video.

Bekijk hier de beelden van het interview met AEL in Terzake.

DAT GAZA WORDT OMRINGD DOOR ARABISCHE DICTATUREN, iets dat we al lang wisten maar nooit mochten zeggen want Westers en Democratisch, dat de Moslimbroeders in Egypte NIET MEER ZIJN WAT ZE WAREN en dat ISRAËL EN DE JODEN MOETEN UITGEROEID WORDEN, iets wat we al lang wisten maar niet mochten luidop zeggen omdat we niet behoren tot de politiek correcte linkse agitatoren en hun respectieve NGO ‘s.

U ziet maar hoe nuttig het is terroristen het woord te verlenen op uw, overigens zeer informatieve, Canvas-uitzendingen. Daarbij viel ook op dat de Perzische dictatuur in Iran niet vermeld werd door de Hamas-militant. Verder opteert, tegen alle logica in, de AEL woordvoerder voor een TERUGKEER VAN ALLE PALESTIJNSE VLUCHTELINGEN, wat het einde betekent van Israël en dit verduidelijkt door een EENSTATEN- OPLOSSING te eisen, door een SECULIERE TRINATIONALE STAAT op te eisen die onderdak zou bieden aan Christenen, moslims en Joden.

Gezien de overweldigende meerderheid van moslims in dergelijke staat weet de AEL-woordvoerder pertinent dat dit weldra zal omgevormd worden in een KALIFAAT. Het vermengen van politiek en religie kenmerkt zowel uw geliefde woordvoerder als de toonaangevers van de betogingen in Antwerpen en Brussel met heel wat schade aan BURGERLIJKE DOELWITTEN.

Advertentie

ZO, nu is alles duidelijk, via een OBJECTIEVE BRON !

Nog een bezoekje van uw reporters aan DAMASCUS en TEHERAN en dan zijn we eindelijk VOLLEDIG en OBJECTIEF geïnformeerd en niet volgens die verdraaide, tegensprekelijke Westerse nieuwsbronnen, stemmen van de kleine en de grote SATAN. Schikt U nog meer dergelijke AEL- Hamas-, en Hezbollah democraten het woord te verlenen op uw nieuwszender zodat die eindelijk objectieve en neutrale informatie aan de kijker kan verschaffen? Graag een spoedig antwoord !

Met oprechte hoogachting,

Yves Van de Steen