Vlaamse Jodenhaat problematisch geworden

art_large_786644We kregen volgende reactie van lezer Johan;

Aan de reacties te zien die te lezen zijn onder een artikel in Het Laatste Nieuws, voelen nogal wat “Vlamingen” zich beledigd door de titel boven een artikel in Het Laatste Nieuws: Vlaamse Jodenhaat problematisch geworden volgens Joods Forum.

In het artikel wordt verwezen naar een interview dat de Nederlands krant “De Telegraaf” had met “het Forum der Joodse Organisaties (FJO), lees hier.

Onderstaande reactie heb ik tot drie keer toe gepost op de HLN website maar tot nu werd ze niet gepubliceerd…

De titel “Vlaamse Jodenhaat problematisch geworden volgens Joods Forum” dekt niet de inhoud vh artikel in de Telegraaf. Ik heb het gelezen! Er wordt oa geschreven over de “Vlaamse” minister Anciaux en er wordt verwezen naar de “Joden alweer boos”-toestand en de manier waarop ieder protest hiertegen belachelijk wordt gemaakt. Ik lees NIETS over Vlaamse Jodenhaat in het artikel. Zo zie je maar hoe SOMMIGE media proberen reacties los te maken ten koste van… alweer Joden. Ik begrijp hun verontrusting wel…