[audio] Jurgen Verstrepen (LDD) heeft vragen bij rol NGO’s in Palestijns conflict

Politicus Jurgen Verstrepen

De Antwerpse politicus Jurgen Verstrepen (LDD) reageerde scherp op een uitspraak van Jean-Marie Dedekker die naar aanleiding van de recente gebeurtenissen met de Gazavloot stelt dat Israël de terreur exporteert.

In een gesprek met onze redactie laat Verstrepen weten dat hij het daar helemaal niet mee eens is en bestempelt de uitspraak van Dedekker als “de wereld op zijn kop” en zegt verder: “trouwens mijn collega Boudewijn Boeckaert deelt ook mijn mening. Ik heb ondertussen begrepen dat mijn voorzitter zegt dat het om de persoonlijke mening van Verstrepen in Antwerpen gaat, waarvan akte”.

Ook op het debat bij Phara tussen onze hoofdredacteur Michael Freilich en Minister van Staat Louis Michel over de gebeurtenissen in Gaza gaf Verstrepen zijn mening te kennen.
Luister hier:
[audio:/wp-content/uploads-pjact001/2010/06/jurgenverstrepengaza.mp3]