Mijas waterpark aan de Costa del Sol zeker de moeite waard

Wie een bezoek brengt aan de Spaanse Costa del Sol moet zeker eens het waterpark nabij Mijas proberen. Dit park bied tal van leuke waterevenementen voor de hele familie. Een waterpark is een attractiepark met op water gebaseerde attracties, zoals zwembaden, waterglijbanen, stromingen, stroomversnellingen, en andere vormen van op bad, zwem of blootvoetsomgevingen gebaseerd vermaak. Moderne waterparken kunnen verder kunstmatige gebieden bevatten om te surfen of bodysurfen zoals golfslagbaden of flowriders.

Dat is een uitgebreid zwemparadijs met veel variatie voor jong en oud. Met band, zonder band, stijle glijbaan, golfslagbad, peuterbad met attracties en bad voor aquajoggen.

Als u en uw familie of vrienden willen een natte en wilde dag uit en je ouder bent dan aan de Costa Del Sol dan zou ik een dag aanbevelen aan Parque Acuatico Mijas. Dit is een waterpark dat kan worden gevonden op de Mijas Costa Malaga en ligt op slechts een paar minuten van het treinstation Fuengirola, Fuengirola en vanaf de bus terminal.

We zijn naar dit water park een paar keer af en we nooit vervelen van. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid net buiten het water park als je besluit om te rijden, dat is wat we doen.

Zodra je het park binnenloopt, zult u waarschijnlijk krijg je foto’s genomen hebben we een aantal gigantische wezens die je kunt kopen als je van de foto op uw weg naar buiten. Het volgende dat we normaal doen, is het huren van een kluis, wij die onze waardevolle spullen in te houden zoals horloges autosleutels enz. Dit is geweldig, omdat je geen zorgen te maken over uw waardevolle spullen en je krijgt een sleutel die u kunt blijven aan je terwijl je op de attracties alleen niet vergeten welke doos je had, niet als een vriend van ons, die vergeten.

Advertentie

Er zijn ook tal van kleedkamers en douches en er zijn tal van toiletten rondom het park. Er is ook een cadeauwinkel, die je kunt krijgen souvenirs of als je vergeten bent iets als zon crème, armband voor de kinderen of zelfs je zwembroek je kunt ze kopen in de winkel.

Moving on in het park zijn er tal van plekken op te zetten, hetzij op basis van ligstoelen waarop u huren of gewoon via uw handdoek neer op de vloer onder een schaduw en daar ga je. Er zijn tal van attracties op het park waarvan sommige vereisen dat u een grote rubberen ring om op te zitten hebt, krijg je een keuze hier kun je je eigen een of huur voor de dag die rij spaart voor een bij elk van de ritten, Het kost rond de 7A, ¬ voor die, die goed is het de moeite waard als je een hekel wachtrijen, maar de wachtrijen nog nooit heel lang als we zijn gegaan, maar dat is nog nooit in het hoogseizoen.

Er zijn tal van ritten van kleine kiddies die naar de grotere volwassen exemplaren. Onze zoon Kurt houdt van te gaan op de kleintjes op zijn eigen nu en op de iets grotere gaat hij naar beneden op mijn man schoot of op de schoot van opa’s. Terwijl de kinderen gaan uit en spelen op de dia’s moeder en me te behandelen dan zelf een paar massages, die mooi en zeer redelijk geprijsd. Mijn man is op alle ritten en houdt van hen allen, zijn favoriet is de Kamikaze glijbaan, en het maakt mijn buik weer gewoon naar hem te kijken op het.

Evenals het hebben van je foto genomen bij het begin ze af rond het nemen van foto’s, maar je normaal niet opmerken, totdat je kijkt op het bord en opeens ziet jezelf terug te kijken naar je. Wij hebben een aantal grote foto’s van onze dagen ons hier. Evenals alle ritten is er een rots klimmuur en een minigolf aan de slag en hebben we niet geprobeerd de rotswand, maar de mini-golf is erg leuk.

We normaal gesproken nemen een picknick met ons, maar we hebben hier gegeten voordat zo goed en het eten is geweldig en zij doen een menu del dia voor 7A, ¬ dat is zeer goed. Krijg ik niet aan mijn man of kinderen te vangen lang genoeg om hen naar het restaurant, zodat een picknick is het beste dus als de achterkant komen ze kunnen grijpen iets. Om toegang te krijgen tot het park is zeer redelijk volwassenen 16a zijn, ¬ 4 12-jarigen 11a, ¬, 3 en onder is gratis en de 65-plussers zijn 8a, ¬. Het park is geopend van half april tot oktober geopend uren variëren gedurende het jaar, maar als een ruwe schatting van 10 tot 10u30 opent.

We gaan graag naar dit water park het personeel is erg vriendelijk en het park is zeer schoon. Het is een geweldig dagje uit, dat zou ik helemaal aanraden aan iedereen die een dag houdt in een waterpark.

Voorstellingen. Apart nog betalen voor ligbed, band etc.  Maar daar word je handiger in en met stempel op je hand kun je zelfs tussendoor bij de mac ernaast gaan eten. Goed bereikbaar met bus vanuit Fuengirola, maar snelweg loopt er pal langs dus ook vanuit andere plaatsen goed bereikbaar met de auto. Gratis parkeren.

Advertentie

http://www.aquamijas.com