• Donderdag, 26 April 2018
  • 11 Iyyar, 5778
  • Laatste update 23 April 2018 13:02

Ook moslimsoldaten dienen met trots in het Israëlische leger – video opgedragen aan Abou Jahjah

  • Dinsdag 22 Juli 2014 22:18

Je zou het niet weten als je enkel de Vlaamse pers leest, maar Israël is een modelstaat als het aankomt op integratie van minderheden – wel duidelijk enkel om groepen die ‘willen integreren’.

Alle burgers van Israël, dus ook de Arabische, krijgen dezelfde kansen en rechten. Er zijn niet alleen Arabische parlementsleden, politieagenten, nieuwslezers en rechters maar ook moslimsoldaten die dienen in het IDF.

AJJ

Abou Jahjah met oorlogswapen

Volgende video volgt één van deze soldaten, de 24-jarige Ahmed Inain, uit Nazareth. De redactie van Joods Actueel draagt deze video op aan Dyab Abou Jahjah, columnist bij de krant De Standaard, die gisteren opriep om ‘met wapens’ te strijden tegen Israël. Deze ‘moslimbroeder’ heeft Jahjah alvast niet kunnen overtuigen, die vecht namelijk VOOR Israël. Allahu Akbar!