• Maandag, 24 September 2018
  • 15 Tishri, 5779
  • Laatste update 21 September 2018 09:18

Schooljeugd en studenten: Infosalon voor studeren in Israël op 2 februari

  • Maandag 30 Januari 2017 8:13

salon-anvers-impression
Het Israëlische Joods Agentschap organiseert de komende weken verschillende beurzen voor jongeren en studenten die interesse hebben om hun studies in Israël verder te zetten.De beurzen worden gehouden in Parijs, Lyon, Marseille en op zondag 2 februari ook in Antwerpen.

Het salon richt zich op jongeren tussen 17 en 30 jaar die de mogelijkheden willen ontdekken over studeren in Israël, er leven als nieuwe immigrant of om het land als toerist te bezoeken. Verschillende workshops en standen zullen bemand worden om de nodige informatie te verschaffen.

Meer info op http://www.jewishagency.org/fr/experience-israel/program/7931