• Woensdag, 26 September 2018
  • 17 Tishri, 5779
  • Laatste update 21 September 2018 09:18

Waterproblematiek Midden-Oosten “schandelijk misbruik van vertrouwen”

  • Woensdag 21 Maart 2018 9:19

Geen water in Palestina ?? Maak Kennis met Waterland in Jericho !

“O schande, de arme Palestijnen wordt hun recht op water ontzegd in de Westbank terwijl Israëlische nederzettingen volop water verspillen.” Dat is alvast het beeld dat Vlaamse leerlingen meekrijgen in lessen aardrijkskunde (zie hier). Wat ze niet leren is kritisch nadenken, zelfonderzoek doen en vragen welke politieke agenda de NGO’s die deze informatie verspreiden hebben.

Volgende Facebookpagina toont alvast in het kwadraat dat de informatie totaal onjuist is.

Maak kennis met Waterland in Jericho (Westbank) – zelfs in Antwerpen, stad aan de Schelde en in een land van regen kunnen onze kinderen enkel dromen van dergelijk waterparadijs: https://www.facebook.com/waterlandps/

Michael Freilich, hoofdredacteur van Joods Actueel:

“Linkse activisten met een politiek agenda maken gebruik, neen misbruik, van het onderwijs op een schandelijke manier om kinderen van jongs af aan valse stereotypen in te planten over het Israëlisch-Palestijns conflict, dit moet stoppen!”