E-mail vanuit Gaza: Blij met Israëlische raketten!

Yael K uit Tel Aviv maakt deel uit van de Good Neighbours Blog (GNB), dat is een website die bloggers uit het Midden-Oosten laat samenkomen. Sinds een paar maanden heeft ze geregeld e-mail contact met iemand uit Gaza om hem te overtuigen zich bij GNB aan te sluiten. Na de Israëlische aanval op Gaza stuurde ze hem een mailtje. “Ik was natuurlijk bezorgd over hem en zijn familie”, vertelt Yael op haar eigen blog. Groot was haar verassing toen ze een email terugkreeg van de man. Eerst was er de mededeling dat ze gezond en wel waren maar hij voegde er ook aan toe “Het voelt zeer raar om dit toe te geven maar het is de eerste keer dat ik blij ben om Israëlische raketten ze zien landen. Ik hoop dat ze hiermee de tirannen van Hamas van onze rug zullen krijgen”.

Lees het origineel bericht van Yael hier