Tel-Aviv brengt schuilkelders in gereedheid

Tel-Aviv en Rishon Lezion (een grote stad in het centrum van Israel) zijn vandaag begonnen de schuilkelders in orde te brengen voor mogelijk gebruik. Ook werden de noodplannen en rampenscenario’s herhaald op het stadhuis van Tel Aviv. Lees hier: Tel Aviv, Rishon Letzion prepare bomb shelters in case of attack

Volgens het stadsbestuur is er geen indicatie dat de Hamas raketten tot Tel Aviv zullen reiken maar wil men geen enkel risico nemen. Gevreesd wordt dat indien een grondoorlog zal beginnen in Gaza, Hamas met een nieuwe verassing kan komen. Na eerst Kassam raketten op Israel te hebben afgevuurd gedurende 5 jaar, kwam Hamas in dit conflict voor het eerst met zgn. Katyusha, Grad en Fajr raketten op het toneel.

FILES-MIDEAST-ISRAEL-LEBANON-BOMB SHELTER