Antwerpen vreest nieuwe rellen

gva_logoDe Gazet van Antwerpen noemt het in haar editie van vandaag  onbegrijpelijk dat het Antwerpse stadsbestuur toestemming geeft voor een nieuwe betoging tegen de Israëlische actie’s  in Antwerpen. Het gaat  om een betoging van vrouwen en kinderen Maar de Arabisch Europese Liga (AEL) roept intussen via de website en per sms zijn militanten op om ook aan te sluiten, aldus de krant. Ook Unizo de vereniging van zelfstandigen reageert: ”Zondag zijn alle winkels open. Antwerpen shoppingstad verwacht een toeloop van koopjesjagers. Ik hou mijn hart vast.” aldus hun voorzitter Ivo Nikolay.

Jurgen Verstrepen van Lijst Dedekker haalt eveneens zwaar uit naar het stadsbestuur en roept het stadsbestuur op om de betoging te verbieden. “Stel je de destraseuze gevolgen voor van een actie in een winkelende mensenmassa” aldus Verstrepen in zijn oproep.

Lees de artikels in de online editie van de krant hier.