Pure jodenhaat in Vlaanderen

We ontvingen een email met een duidelijke vraag om hulp van een jonge lezer en hebben hem beloofd het te publiceren op deze blog.

Beste,

Ik heb nogal een opvliegend jodenhatend meisje in mijn school. Ik ben het meer dan beu dat ze altijd van die antisemitische slogans overal over het internet verspreid.

ikbenhetbeu

Ik ben het kots beu dat Joden zo belachelijk worden gemaakt en het slachtoffer zijn van allerlei antisemitische slogans. In de 2e wereldoorlog hebben ze samen met men opa gevochten tegen Hitler, samen voor elkaars leven gestreden , en dan zit hier een dom kind mensen aan te sporen tot een nieuwe genocide!

Advertentie

DIT KAN NIET. Ik weet niet of jullie hier veel aan kunnen doen, maar toch bedankt voor de tijd van het lezen van deze mail.
Het beste
B.