Zond VRT een ‘boycot Israël’-reklamespot uit? Kan dit?

Voor de uitzending VOLT leek het wel alsof de VRT een ‘boycot-Israël’-reklamespot voor Codip realiseerde en uitzond. Codip is een vereniging die dermate anti-Israëlisch is dat hun publicatie’s nu ook overgenomen worden door neo-naziwebsites. In elk geval is er geen reden om deze publiciteitsbijdrage (???) uit te zenden zonder de beweringen van de CODIP-adepte-van-de-dag, Selwa Othman, te toetsen aan de realiteit.

Wel mocht iemand van de distrubitiesector komen uitleggen waarom het onmogelijk is om Israëlische producten uit warenhuizen te verwijderen zolang klanten ze willen kopen. Wij hebben over de houding van de VRT in deze ernstige bedenkingen. Beluister de vermeende (?) reklamespot. We zijn benieuwd naar uw mening. Gelieve enkele regels in acht te nemen, geen beledigingen, geen racistische opmerkingen en geen externe links. Waarvoor dank. 

[audio:/wp-content/uploads-pjact001/2009/01/codipindoctrinatie.mp3]