VN heeft Hamasterroristen en jihadisten op haar loonlijst in Gaza

vn
Naar aanleiding van de persberichten dat Israël opzettelijk een school van de Verenigde Naties in Gaza bestookte kwam journalist Joel Mowbray tot de ontdekking dat de VN-administratie die de school bestuurt sinds lang betaalde Hamasleden en Jihadstrijders in dienst heeft. De Verenigde Naties ontkennen het probleem niet maar zeggen nu een screeningproces te volgen om dit probleem onder controle te krijgen. De journalist in kwestie toont echter aan dat: ” aan terroristen vragen of ze terrorist zijn” geen effectieve manier is om ze te ontmaskeren. Het volledige artikel is te lezen op de Foxnews website. De stelling van het Israëlische leger dat ze vanuit deze school met mortieren beschoten werd lijkt  door deze onthulling te worden bevestigd.