Vlieg in de koffie…

a_small_cup_of_coffeeDe Italiaan gooit de kop koffie weg en verlaat woedend de zaak. De Fransman verwijdert de vlieg en drinkt de koffie.
De Chinees eet de vlieg en gooit de koffie weg. De Rus drinkt de koffie met de vlieg, het kost toch niets meer
De Israëli verkoopt de koffie aan een Fransman, de vlieg aan een Chinees en bestelt een nieuwe kop koffie. Het geld dat overblijft gebruikt hij om een apparaat te ontwikkelen dat moet voorkomen dat vliegen in iemand’s koffie vallen.
De Palestijnen beschuldigen de Israëli’s omdat er een vlieg in hun koffie viel, ze klagen deze agressie aan bij de VN, vragen geld aan Europa. Europa geeft geld waarna Hamas er explosieven mee koopt. Vervolgens blaast een zelfmoordterrorist zich op in het café waar de Italiaan, de Rus en de Chinees proberen uit te leggen dat de Israëli zijn kop koffie moet weggeven.