American Express: boomplantactie in Israël

treeAmerican Express kondigt een niewe service aan voor al haar klanten die akkoord gaan om hun rekeninguitreksels per email te ontvangen in plaats van per gewone post. Voor elke klant die van de nieuwe dienst gebruikt wil maken zal American Express een boompje planten in het Re’imwoud. Dat bos wordt aangeplant aan de grens met de Gazastrook in het zuiden van Israël. Daarmee vervoegt American Express een groot aantal bedrijven die sinds de Tweede Libanonoorlog besloten hebben om milieu-initiatieven van KKL-JFN te ondersteunen overal in Israël.

Het toezenden van de uitreksels per email heeft twee voordelen: er is de papierbesparing en dus worden er minder bomen gekapt en in dit geval worden er ook nieuwe bomen aangeplant.

Iedereen die dat wil kan een boom planten in Israël, klik maar eens op het boompje