Joods Actueel filmpremière dinsdag 3 maart om 19.45 in Metropolis Antwerpen

poster_lr

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en naar een adaptatie van het gelijknamig boek, vertelt Defiance het heroïsche verhaal van drie Joodse broers uit Polen tijdens de Tweede Wereldoorlog. In plaats van een zekere dood tegemoet te gaan in de handen van de nazi’s, besluiten de broers Bielski, wiens familie net werd uitgemoord, zich te verschuilen in de uitgestrekte bossen van Wit-Rusland. Dit groeit uit tot een plan om het verzet te steunen en zoveel mogelijk joodse mannen, vrouwen en kinderen te redden.

De avond begint om 19.45 uur met een korte toespraak van federaal volksvertegenwoordiger en schepen van Antwerpen, Ludo Van Campenhout.

Bekijk hier de trailer van deze prachtige film klik hier

Joods Actueel geeft tickets weg, neem nu een abonnement

Neem nu een een abonnement online (vanaf €25,00) en krijg een duo-ticket gratis t.w.v €18,00! Mis deze kans niet. Abonneren kan hier.

Ook wie al een abonnement heeft kan meegenieten, de redactie geeft tientallen tickets weg aan bestaande abonnees (zolang de voorraad strekt). Stuur ons een email met je naam en adresgegevens en maak kans op een duo ticket. Emailen kan hier.