Welk lied stuurt Israël naar Eurovisiesongfestival in Moskou?

noa-mira

Aanstaande maandag mag het Israëlische TV-publiek kiezen met welke song Noa, Mira Awad en Gil Dor naar het Eurovisiesongfestival trekken. Dat is drie maanden voor de finale van het festival dat doorgaat in Moskou.
De Israëlische kijkers kunnen hun stem per telefoon uitbrengen. Wij kunnen of we nu jood zijn of niet natuurlijk ook onze mening hebben welke song we het beste vinden. Maar als Belgen, jood of niet-jood hebben we geen invloed, niet op de politiek in Israël en al evenmin op hun deelname aan het Eurovisiesongfestival. Maar dat neemt niet weg dat je je commentaar hier mag geven. We plaatsten de vier liederen achter elkaar in onderstaand geluidsfragment in deze volgorde:

1.Will you dance with me? 2.There must be another way 3.Faith in light 4.Second Chance

[audio:/wp-content/uploads-pjact001/2009/03/4s.mp3]