Wervelende Cirque Du Soleil show ‘La Nouba’ in Orlando

01_lanouba_00_0800_0600Indien u dit jaar op vakantie bent in Orlando Florida moet u zeker de tijd nemen om de Cirque Du Soleil show ‘La Nouba’ te bekijken. De show, in een co-productie met Disney biedt een wervelende show.
In de magische wereld van La Nouba is alles mogelijk: dromen komen uit en talenten veranderen van gewoon in buitengewoon. Het is een magische droom met clowns, trapeze artiesten, ongelofelijke BMX stunts en nog veel meer. De artiesten van Cirque du Soleil zijn er weer in geslaagd het publiek te verrassen met hun kleurrijke show en nieuwe acts van wereldformaat. De show vertelt het verhaal van twee groepen mensen: de Cirques (de circusmensen) en de Urbains (de stedelingen). Een hoofdrol speelt The Green Bird, een rare vogel die wanhopig graag wil vliegen. Ze kan het echter niet en ze blijft vastzitten in de wereld van de stedelingen. The Titan wordt neergezet als een onaardig figuur.

cirque2

Cirque du Soleil begon toen een groep straatartiesten in Quebec (Canada) besloot een nieuw medium te creëren om uitdrukking te kunnen geven aan hun passie. Onder de leiding van Guy Laliberté heeft Cirque du Soleil deze passie aangewend ten behoeve van creativiteit en innovatie en daarmee een revolutie teweeggebracht in de wereld van het variété en toeschouwers in alle delen van de wereld in vervoering gebracht.

Meer info op deze website http://www.cirquedusoleil.com/lanouba/en/intro/intro.asp