VRT Radio 1: Terry Davids, directrice Joods Actueel over de klaagmuur

klaagmuurFeyten of Fillet ” De dag in zestig minuten” is een bekend Radio 1 programma dat  aandacht besteedt aan markante nieuwsfeiten en die feiten op de voet volgt en probeert te duiden, meestal met interviews en/of vragen aan deskundigen. Vandaag lazen we op hun website: “De Paus is op bezoek in Israël. Daarbij brengt hij ook een bezoek aan de klaagmuur. Maar wat is dat precies die klaagmuur? Waarom komen de Joden daar klagen? Waarom steken ze briefjes in de voegen? En vooral: wat gebeurt er nadien met die briefjes? Directrice Terry Davids van Joods Actueel legt het ons héél precies uit” aldus de mededeling op  de programmawebsite van Feyten en Fillet.

Het interview kan u hier beluisteren

[audio:/wp-content/uploads-pjact001/2009/05/klaagmuur.mp3] en zelf een briefje met een gebed in de klaagmuur stoppen kan hier