Heibel bij Vlaams Belang Lille

– artikel Joods Actueel druppel die emmer doet overlopen
– fractie gedecimeerd, drie van de vier leden verlaten partij
– Bruno Valkeniers kiest resoluut voor Sandy Neel
– Vermeende nazitatoeage brengt Neel verder in de problemen

Joods Actueel, LILLE – Veel animo op de gemeenteraad van Lille op woensdagavond 28 oktober, bijna de voltallige Vlaams Belang fractie stapte toen uit de fractie en uit de partij. Gemeenteraadsleden Geert Geens, Leo Smans en Sientje Celis besloten tot deze stap over te gaan na het zoveelste incident rond collega Sandy Neel én nadat het partijbestuur duidelijk had gemaakt Neel te verkiezen boven hun gedrieën.

Over de staande ovatie vanwege  de gemeenteraad zijn ‘de drie musketiers’  eensgezind: “Het doet echt deugd om te weten dat anderen onze positie kunnen waarderen. We durven, bij wijze van spreken, morgen ook opnieuw ons gezicht tonen op straat want de laatste weken was het echt moeilijk na dat verhaal. We zijn blij dat het voor ons voorbij is”.

Lees de rest van dit artikel in het volgend nummer van Joods Actueel

De nieuwe foto die Joods Actueel kon bemachtigen, combat 18 is duidelijk herkenbaar op het t-shirt
De foto van Sandy Neel die Joods Actueel publiceerde, de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen.