Bezoek de werken aan de Portugese synagoge in Amsterdam

De restauratie van de bijgebouwen van de Portugese Synagoge  is inmiddels in volle gang. Sinds de start op 25 januari jl. is de aannemer als een mol onder de grond bezig geweest. De kelderruimten en tientallen kleinere kamers zijn opengebroken en met enige fantasie kan de toekomstige situatie, de schatkamers, al worden gezien in de prachtige grote ruimte!

Bent u nieuwsgierig geworden? Op dinsdag 25 mei a.s. organiseert de Portugese Synagoge een eerste Hard Keppel Tour. U wordt in de gelegenheid gesteld om de bouwplaats en de restauratiewerkzaamheden te bezoeken.

Ontvangst met koffie en thee vanaf 11.30. Entree J.D. Meijerplein 7 (achter de Dokwerker). De tour begint om 12.00 en eindigt om 13.00. Het aantal plaatsen is beperkt, bij meerdere aanmeldingen wordt de groep gesplitst.

De rondleiding wordt verzorgd door Kees Doornenbal van Rappange & Partners architecten  en Chris van Beers, projectleider restauratie Portugese Synagoge.
Filmen en fotograferen is uiteraard toegestaan.

Aanmelding verplicht bij Margriet Kotek;  e-mail margriet@jhm.nl of 020 – 428 25 96.
Wij raden u aan om goede, stevige schoenen aan te doen. Voor een bouwhelm wordt gezorgd!

Advertentie

Bezoekadres:
Portugese Synagoge
J.D. Meijerplein 7 (tijdelijk entree gedurende de restauratie)
1011 RE Amsterdam