Tweeling geboren in Israëlische Rambamhospitaal op 1.11.11 om 11.00 uur

Nogal wat ouders vinden het fantastisch als hun kind op een speciale datum ter wereld komt maar dat heb je natuurlijk niet in de hand. Vandaar dat de familie Abu El Hijia uit het het Noorden van Israël wel van een bijzonder “dubbel” geluk mag spreken nadat ze op 1.11.11 de trotse ouders werden van een tweeling, een jongetje en een meisje die om 11.00 uur en om 11.01 het daglicht zagen.

Amania en Saliman Abu El Hijia schonken geen aandacht aan de tijd en waren zich zelfs niet bewust dat ook de datum bijzonder is. Volgens de trotse vader kwam dat omdat ze meer dan een uur in de file zaten op weg naar het ziekenhuis en “we arriveerden maar even voor elf uur en mijn vrouw werd meteen naar de verloskamer gebracht, je kan je voorstellen dat ik zenuwachtig was en niet op mijn uurwerk zat te kijken ” aldus Saliman.

Ook zijn vrouw Amani had helemaal niet stil gestaan bij het uur omdat ze dacht vroeger te bevallen. Toen ze van het uur op de hoogte gebracht werd vond ze dat fantastisch. “Wie weet brengt dit onze kindjes speciaal geluk” voegde de trotse vader eraan toe.