Club Brugge haalt Israëlische ‘voetballer van het jaar’ binnen

Club Brugge en de Israëlische landskampioen Maccabi Haifa hebben een principiële overeenkomst gesloten over de transfer van Lior Refaelov, de 25-jarige creatieve middenvelder van Maccabi Haifa.

Ook met de speler bereikte Club Brugge al een princiepsakkoord voor 4 seizoenen. De Israëlische international moet wel nog medische testen afleggen.

Refaelov geldt al langer als één van de absolute smaakmakers in de Israëlische competitie. Hij speelde nooit voor een andere club dan Maccabi Haifa, waar hij in het eerste elftal debuteerde op zijn 18de. Afgelopen seizoen werd de middenvelder verkozen tot Speler van het Jaar in Israël. Ook bij de nationale ploeg groeide hij intussen uit tot een vaste waarde.

Club Brugge volgde Refaelov al een tijdje en haalt hem nu uit Israël weg vóór de neus van Twente en Celtic Glasgow. Donderdag komt Lior Refaelov naar Brugge voor de medische testen. Als alles goed verloopt, zal hij later op de dag worden voorgesteld.