Voorzitter Olympisch Comité wil liever vandaag al een atoombom op Israël gooien

Tijdens een interview met de Libanese zender Al-Mayadeen zei Jibril Rajoub, de voorzitter van het Palestijns Olympisch Comité, “als we een atoombom hadden dan hadden we ze deze morgen al gebruikt”.

Hij deed deze uitspraak naar aanleiding van het bezoek van John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, die probeert de Palestijnen en Israëli’s terug aan de onderhandelingstafel te krijgen. Het interview werd uitgezonden de laatste dag van april van dit jaar maar de uitspraak werd nu pas opgepikt.

Rajoub stelt dat Jeruzalem moet worden afgestaan, de terroristen vrijgelaten uit Israëlische gevangenissen en dat Joodse dorpen moeten ontruimd worden.

In antwoord op de vraag “en als Israël dit weigert”? reageerde de voorzitter van het Palestijns Olympisch Comité en lid van Fatah met dit statement.

Fatah wordt in de westerse wereld als een politieke beweging gezien maar de organisatie is niet alleen de thuisbasis van een politieke partij maar beschikt met de Al Aqsabrigades ook over een tak die terroristische aanslagen pleegt.

Advertentie

Jibril Rajoub, ook voorzitter van de Palestijnse Voetbalbond, is ook woest omdat Israël deze maand gastheer is voor de UEFA jeugdvoetbalwedstrijden. De Palestijnse sportbondvoorzitter kon daarvoor ook in ons land op steun rekenen.

Anti-Israëlactivisten lanceerden een Boycot Israël petitie  en wezen erop dat het Israëlische leger vorig jaar een voetbalstadion in Gaza had gebombardeerd maar vergaten erbij te vertellen dat dit gebeurde nadat het stadion voor minder sportieve Hamasactiviteiten gebruikt werd, zoals het lanceren van raketten met de intentie om zoveel mogelijk Israëlische burgers te doden.

Bij de ondertekenaars is het ‘business as usual’, vandaar de bekende ‘professionals’ met namen als Mario Franssen, de organisator van de Joden-als-bloeddrinkers anti-Dexiabetoging, Herman De Ley, de prof die op de website van de UGENT links naar Hamas en naar negationisten plaatste en de ‘tien man en een paardenkop’ van de Brusselse Unie van Progressieve Joden.
Luk Vereertbruggen, alias Lucas Catherine en Ludo De Brabander van vzw Vrede (sic) ondersteunen de wensen van de weinig vredelievende Jibril Rajoub.