Vanavond zingt het Israëlische leger in Antwerpen

concert

Vanavond treedt naar jaarlijkse gewoonte de band van het Israëlische leger op in Antwerpen. De avond wordt georganiseerd door B’nai B’rith samen met Christenen voor Israël.

Naast een traditione muziekkapel, waar vrijwel alle landen ter wereld over beschikken, heeft Israël ook nog een bijzondere hippe muziekgroep van het leger die voor spetterende Israëlische en Joodse muziek zorgt.

De band die vanavond aantreedt heeft maar liefst twee fantastische zangeressen in de frontlinie op het podium staan. De ervaring na hun optredens in Nederland verzekert ook het aanwezige publiek voor vanavond ervan dat stilzitten geen optie is. Ambiance en interactie is bij elk optreden van deze ongelofelijke enthousiaste jonge muzikale verdedigers van vrede voor hun land gegarandeerd.

De goede bedoelingen van deze muzikanten en zangeressen kan straks niemand ontgaan en zij zijn de beste ambassadeurs om op een expressieve manier de vredeswil van hun land uit te drukken.

Advertentie

Praktische informatie: zang  uit Jerualem begint om 19.30 uur stipt – Toegang 20 Euro – Gratis parking – Kaarten vooraf te bestellen 0486 440 862