• Zondag, 24 Juni 2018
  • 11 Tammuz, 5778
  • Laatste update 22 Juni 2018 19:46

Grondoffensief in Gaza van start “opdat we opnieuw vrij kunnen leven in eigen land” [video]

  • Vrijdag 18 Juli 2014 8:59
foto: Flash 90

foto: Flash 90

Israël is op donderdagavond begonnen met een grondoffensief in Gaza om de aanhoudende bombardementen op haar steden een halt toe te roepen. In onderstaande video brieft een IDF commandant zijn jonge troepen voor de operatie van start ging.

“We zijn hier om te doen waar we getraind voor hebben, om de Israëlische staat te verdedigen en haar vrijheid van bestaan te garanderen – zonder te moeten leven onder de dreiging van raketten. Ik geloof rotsvast in wat we doen en in ons recht om vrij te mogen leven in eigen land. Dit is niet enkel een slogan, het is de waarheid!”