Frank Schlomer in De Morgen neemt opnieuw loopje met de waarheid

Frank Schlömer, correspondent van de krant De Morgen neemt opnieuw een loopje met de waarheid. In een artikel op de voorpagina van de krant van vandaag schrijft Schlömer dat in de EU “alleen Duitsland uitgesproken achter Israël staat”.

Dat klopt niet, Tsjechië, dat volgende week de presidentschap van de EU overneemt voor zes maanden en Italië, hebben allebei laten weten de Israëlische acties te begrijpen en te steunen. De motivatien van Schlömer is duidelijk, met zijn tekst wil hij de lezer wijsmaken dat Israël binnen de EU geïsoleerd staat, behalve dan Duitsland dat omwille van zijn historische schuld, Israël land blijft steunen.

Gisteren nog, dinsdag, maakte de Tsjechische minister van Buitenlandse Zaken Schwarzenberg duidelijk achter Israël te staan. Lees hier het Reuters artikel: “Czechs, next EU president, defend Israeli strikes”

Schömer, een gehaaid journalist is hier wel van op de hoogte. Het feit dat hij dit verzwijgt, sorry, hierover liegt maakt duidelijk dat hij niet alleen een vooringenomen journalist is, maar ook nog eens een oneerlijke reporter.