Gelukkig nieuwjaar

Aan alle lezers,

Ik wens je … alles wat je wil. Dat is gemakkelijk, niet?

Dus:

Ik wens Israël veel sterkte in hun strijd tegen de terroristen (en dit keer ‘finish the job’ aub); voor de Palestijnen een eigen land met betere (en humanere) leiders; voor katholieken open ogen en open geesten; voor de moslims gevoel voor humor; voor de calvinisten minder regels; voor de Amerikanen succes met hun nieuwe president; voor de nieuwe VS-president succes met zijn job, voor tereurzaaiers van waar dan ook  – een ‘Happy Beastly Bombing’ (in februari  te zien in Amsterdam); voor mijn (ex)vrienden, die boos zijn omdat ik niet naar hun feestjes kwam (dat is menselijk toch? ) meer begrip voor de omstandigheden;  voor mijn vijanden meer redenen om me te haten en voor mijn geliefden dat ik ze vaker kan zien dan nu het geval is; voor mezelf de tijd om al de boeken te lezen die ik gekocht heb …

Laat ons hopen dat 2009 een beter jaar wordt dan 2008!

Advertentie

L’chaim! Op het leven!

Basia

meer info over a Happy Beastly Bombing: http://www.nymf.org/Show-632.html