Waarom Ludo Abicht boos is op Israël

Na de Brabander en De Witte komt de derde Ludo met zijn boze visie op Israël voor de pinnen. Lees een reactie door Yves Van de Steen

Na de Brabander en De Witte komt de derde Ludo met zijn boze visie op Israël voor de pinnen. Abicht heeft het al van kindsbeen af moeilijk met het feit dat de Holocaust- overlevenden streven naar een democratische rechtsstaat binnen veilige en verdedigbare grenzen in Palestina. Hij verzwijgt daarbij dat een paar uur na de onafhankelijkheid van deze parlementaire democratie- en niet een etnische Joodse Staat- zoals de derde Ludo dat noemt- vijf reguliere Arabische legers de mini- staat probeerden te wurgen.

De Arabieren hebben verder steeds beroep gedaan op bloedig terrorisme om de Joden te jennen. Wanneer, ondanks smeekbeden van hun leider Mammouhd Abbas,  de totalitaire terreurgroep Hamas is blijven doorgaan met het bestoken van joodse burgers, heeft Israël teruggeslagen.

Dat is natuurlijk buiten de waard gerekend. De linkse intellectuelen en academici in Europa liggen immers dagelijks wakker van precies dat kleine Israël. Ze erven deze bekommernis van hun antisemitische communistische en socialistische leiders maar kleedden nu hun gedrevenheid in het begrip antizionisme. Nochtans blijft hun grondreden bestaan: jodenhaat!

Advertentie

Alle kritiek op Israël wil uiteindelijk de verdwijning van deze democratische staat. Wat Abicht en consoorten nooit vermelden is waarheen, na de vernietiging van hun staat, de Joden voor de zoveelste keer moeten verhuizen. Het antwoord is MIJ bekend: Naar de diepste bodem van de diepste zee ! Dan zal uiteindelijk de profetie van schreeuwlelijk Adolf H. verwezenlijkt zijn!!!

Dat is toch de cynische reden ,mijne Heren, waarom u nooit iets zegt of schrijft over de ware genociden die thans aan de gang zijn: Soedan en Congo. Dan slikt U alle argumenten in. U wordt alleen wakker wanneer Israël zijn mensen probeert te vrijwaren van een nieuwe Arabische genocide.

Yves Van de Steen
Erembodegem