Antwerpse Joden legitiem doelwit [Indymedia]

pict0270_61

Volgens Koen Calliauw, burgerjournalist op IndyMedia moet de Joodse Gemeenschap zich inderdaad ongerust maken over de moslimjongeren uit Antwerpen omdat de ” overwegend zionistische Joodse gemeenschap” zich niet “openlijk distantiëren van de terroristen in Israël”…

Volgens de media “heerst er in de Joodse gemeenschap grote ongerustheid” en hebben “Joden schrik om op straat te komen in Antwerpen”. Moest deze overwegend zionistische Joodse gemeenschap zich openlijk distantiëren van de terroristen die het in Israël voor het zeggen hebben, er zou al veel rustiger gepraat kunnen worden. Ook in de Joodse gemeenschap leven mensen die de zionistische arrogantie en agressie beu zijn. Die hen uit angst voor repressailles doet zwijgen.

Om het gevaarlijke onzingehalte van dergelijke uitspraken aan te tonen, volstaat het om de naambordjes om te draaien.

Stel je bijvoorbeeld voor dat een betoging tegen de terroristische aanslagen van 9/11 zou eindigen met grote groepen blanke of joodse jongeren die “actie gaan willen voeren” in Borgerhout.