Vriendenholocaustontkenners onder elkaar: Williamson & David Irving

De revisionistische bisschop Richard Williamson herroept voorlopig zijn eerdere verklaringen waarbij hij de historische feiten van de Holocaust ontkende niet. Meer zelfs, hij gaat nu ook nog bij de duivel – in dit geval de Britse negationist David Irving – te biechten.

Deze veroordeelde Holocaustontkenner zei in een interview met een Italiaanse krant dat hij de afgelopen tijd veelvuldig per email door de ‘Monseigneur’ werd geraadpleegd. Irving, die graag in neo-nazikringen vertoeft werd eerder veroordeeld voor zijn negationistische discours. Op beide heren lijkt de uitspraak van Einstein van toepassing: “Alleen domheid is eeuwig” al kan je er in dit geval ook de eeuwigheidswaarde van slechtheid aan toevoegen. Hieronder een commentaar vanuit Rome.

[audio:/wp-content/uploads-pjact001/2009/03/wdi.mp3]