Nederland zoekt Joods komisch talent in Vlaanderen

joodscomedy1

Na het succes van het eerste Joodse Comedy Café op de Nederlandse Joodse Omroep, volgt op 4 juni een vervolgavond met nog meer nieuw talent, meer humor en meer zendtijd op de televisie. Tenminste dat hopen de programmamakers want ze laten weten dat ze nog op zoek zijn naar kandidaten uit Vlaanderen (of Vlaamse Brusselaars). De avond gaat door in het Comedy Theater aan de Nes in Amsterdam.

De vraag is wie gaat winnen? Wordt het iemand die een eigen draai geeft aan Max Tailleur-achtige grappen? Of moet je verrassend en scherp uit de hoek komen? Volgens de omroep gaat het publiek beslissen welke komiek zich de winnaar mag noemen van de Joodse Comedy avonden. De opnames worden uitgezonden in het najaar op zondag 7 december  en in het begin van 2010 op zondag 4 januari.

Bent U de geboren grappen-en grollenmaker waarvoor op elke bijeenkomst of familiefeest iederen dubbel voor gaat van het lachen?  Of weet u met subtiele humor een verfijnde glimlach aan uw gehoor te ontlokken? Dan is dit mischien iets voor U! Stuur een emailtje naar joodscomedycafe@gmail.com met je contactgegevens. Succes.