BMI nodigt u uit voor de Golf Challenge

bercuit
Een unieke gelegenheid om het prachtige golfterrein van Bercuit aan de rand van Brussel te ontdekken

Britcham en BMI, dat zijn respectievelijk de Britse Kamer van Koophandel en de bekende luchtvaartmaatschappij,  organiseren hun Golf Challenge toernooi, een 18 hole Single Stableford wedstrijd met een shotgun start op het terrein van de Bercuit golfclub op donderdag 4 juni aanstaande. Geïnteresserde lezers van Joods Actueel kunnen zich voor dit sportieve evenement inschrijven op volgende website: klik hier .

“Het is een unieke gelegenheid om het prachtige golfterrein aan de rand van Brussel te leren kennen en een prefecte manier om een golfspel te combineren met een informele ontmoeting met andere BMI-gebruikers en leden van de Britse Kamer van Koophandel” aldus de organisatoren.

Ter gelegenheid van dit toernooi is er een volledig programma dat al van start gaat met een uitnodigende buffet lunch, en er is een coctail en daarna een barbeque-diner aan het zwembad.  Of je nu golf speelt of niet de organisatoren hebben een golf clinic voor je in petto gegeven door een professionele speler en er is niet gemakkelijk een betere gelegenheid te bedenken om met andere golfenthousiastelingen van gedachten te wisselen dan achteraf tijdens het aperitief en het diner.