Seminarie in Leuven over Joods perspectief op levenseinde

Van 22 tot 24 november 2010 organiseert het Interdisciplinair Centrum Religiestudie en Interlevensbeschouwelijke Dialoog (Katholieke Universiteit Leuven) in samenwerking met Institutum Iudaicum en de Faculteit Religiewetenschappen (Radboud Universiteit Nijmegen) een internationaal academisch expertseminarie omtrent joodse biomedische ethiek aan het levenseinde. Aandacht gaat zowel naar theoretisch en empirisch academisch onderzoek omtrent de thematiek als naar praktijkervaringen. Internationale experts ter zake komen aan het woord en junior en senior onderzoekers worden uitgenodigd relevant academisch onderzoek voor te stellen. Het expertseminarie is publiek toegankelijk.

Meer informatie en registratie:

http://theo.kuleuven.be/page/jewish_bioethics_programme/

Goedele Baeke

Sint-Michielsstraat 4 bus 3101

Advertentie

B-3000 Leuven

Tel: 016323811

E-mail: Goedele.Baeke@theo.kuleuven.be