Stem Marki Spitzer voor de Centrale (advertentie)

Stem Marki Spitzer kandidaat voor de Raad van Beheer van de Centrale 2011

 
Waarom stel ik mij kandidaat en waarom zou u voor mij stemmen?
Het zijn moeilijke tijden, niet alleen voor diegenen die hulp nodig hebben maar ook voor de ‘gevers’. Vandaag moeten wij niet alleen onszelf heruitvinden, ook de liefdadigheidsorganisaties staan voor deze taak.

Vroeger vond De Centrale met gemak de nodige steun, maar de tijden zijn veranderd. Veel schenkers zijn weggetrokken of zijn helaas zelf hulpbehoeftig geworden. De Centrale was in het verleden, is vandaag en zal in de toekomst steeds de belangrijkste organisatie zijn van Joods Antwerpen, voorwaar ‘het HART’ van onze gemeenschap.

Ik  heb begrepen dat De Centrale creatieve en harde werkers nodig heeft: ik ben van mening dat ik de bekwaamheid, de ervaring en de capaciteiten heb om nieuwe middelen te zoeken en plannen voor te leggen die de Centrale zullen helpen om onze gemeenschap nog beter te kunnen dienen.

De Centrale is ook niet voldoende bekend bij de jeugd en bij de jonge inwijkelingen. Eén van mijn taken zal zijn om hen de grootsheid van deze weldadigheidsinstelling te laten ontdekken, hen te betrekken en deel te laten uitmaken van deze mooie maar noodzakelijke organisatie.

In elk geval, mijn vastberadenheid en mijn motivatie, maar vooral mijn toewijding en ook die van mijn relaties is wat ik beloof bij te brengen aan u en aan de Centrale, opdat zij de grootste en belangrijkste organisatie van onze gemeenschap blijft.

Advertentie

Het gaat mij niet om de eer of het prestige maar vooral om onze gemeenschap van dienst te zijn. Geen woorden maar daden is mijn motto! Stuur mij ten velde en ik garandeer dat uw verwachtingen snel worden ingelost.

Daarom reken ik op u om mijn kandidatuur te steunen en op zondag 13 of maandag 14 maart op mij te stemmen.

Bij voorbaat dank,
Marc (Marki) Spitzer

Zondag 13 maart van 9u tot 12u30 in de service flats van de Centrale, Nerviërsstraat 14-16
Maandag 14 maart
van 13u30 tot 16u30 in de diamantbeurs van Antwerpen

DEZE INLASSING IS EEN PUBLICITEIT