Joods Actueelsportverslaggever Aaron Malinsky als vertaler op persconferentie Racing Genk

Het is zonder twijfel een belangrijke wedstrijd die vanavond gespeeld zal worden op het veld van Racing Genk dat tegen Maccabi Haifa in de arena treedt. Zowel in Haifa als in Genk zijn de verwachtingen hooggespannen omdat er voor beide clubs, zo blijkt nogmaals op deze persconferentie, veel op het spel staat. De Israëlische speler Barda die de situatie voor de Genkse ploeg in Haifa wist te redden met een schitterend doelpunt staat natuurlijk in het brandpunt van de belangstelling bij journalisten en supporters. Onze sportverslaggever Aaron Malinsky vertaalde voor de aanwezige Israëlische en Belgische journalisten tijdens de persconferentie.

Supporters in Haifa en Genk zijn het erover eens dat Racing Genk vanavond anders zal moeten voor de dag komen dan tijdens het vorige treffen met de Israëli’s om de match te winnen. Trainer Pierre Denier van Genk zegt dat zijn ploeg extra aanvallende kracht zal moeten ontplooien en is dan ook vastbesloten om daar alles op in te zetten.