Jewish News One (JN1) lanceert eerste 24 uurs Joodse nieuwszender

JN1,de eerste Joodse internationale nieuwszender is vanaf volgende week on air en presenteert zich als een internationaal en onafhankelijk station en zegt geen binding te hebben met eender welk land, regering of politieke partij.
Met het verschijnen van deze zender in het medialandschap zet de nieuwste trend om internationale nieuwsuitzendingen wereldwijd uit te zenden zich verder door.

De zender gaat vanaf woensdag 21 september de klok rond uitzenden in het Engels. Het gaat om nieuwsuitzendingen en duidingsprogramma’s die vooral wereldwijd de Joodse gemeenschappen en een breed geörienteerd publiek als doelgroep willen bereiken.

Eigenaren van de nieuwe zender zijn Igor Kolomoisky en Vadim Rabinovich, de voorzitter en ondervoorzitter van de EJU (European Jewish Union)

JN1  heeft kantoren in Tel Aviv, New York, Kiev en Brussel. De uitzending zullen met een satelietschotel, via de kabel te ontvangen zijn in de VS, Europa en in het Midden-Oosten. iPad-bezitters kunnen wereldwijd de zender ontvangen.