Website geeft antwoorden over allerhande vragen over het Jodendom

Rabbijn Ahron Daum

We bekeken de nieuwe website van professor rabbijn Ahron Daum. De rabbijn is voor onze lezers geen onbekende, gezien zijn maandelijkse bijdragen, een reeks artikels voor Joods Actueel, waarin hij de sociale, culturele en religieuze ontwikkelingen in het hedendaagse Jodendom behandelt.

Zijn nieuwe viertalige website http://www.bestjewishstudies.com verschaft niet alleen meer informatie over opleiding, leven en werk van rabbijn Daum zelf, maar bevat een aantal essays en artikels van zijn hand, waarmee hij de baseline van de website “alles wat je altijd al wilde weten over het Jodendom” alle eer aandoet.

Rabbijn Daum is nog op een andere manier actief op het internet, want via skype verzorgt hij onder zijn skype-codenaam Hadassah4 lessen op afstand. Dat stelt hem in staat om over de hele wereld te doceren en zo blijkt hij niet alleen studenten te hebben in Nederland, maar ook in Oost-Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.