Yael Naim treedt op in De Roma

De Frans-Israëlische popzangeres Yael Naim komt opnieuw naar ons land. In maart gaf de jonge ster nog een viersterrenconcert in de AB in Brussel en in juni leverde ze een fel gesmaakte passage af op Couleur Café. Dit keer is Antwerpen aan de beurt, want op dinsdag 29 november staat Yael Naim in De Roma in Borgerhout met in het voorprogramma jong talent Sarah Carlier. Een concert om reikhalzend naar uit te kijken!

Yael Naim is in Parijs geboren uit Tunesische ouders, groeide op in Israël en trok terug naar de lichtstad waar ze haar muzikale weg uitstippelde. De begenadigde singer-songwriter zingt haar autobiografische verhalen even vlot in het Hebreeuws als het Frans of het Engels. Je kent haar van het heerlijke ‘New Soul’ maar ook van ‘Go to the River’ die haar prachtige nieuwe en volledig Engelstalige cd ‘She Was A Boy’ voorafging. Haar optredens zijn zintuiglijke verwennerijen: ze zingt – ook onverwachte covers, ondermeer van Rihanna – danst, vertelt, speelt piano en zet haar vrienden-muzikanten in het zonnetje.

Praktisch: Dinsdag 29 november: 20U30, inkom: € 24/22
DE ROMA ZAAL: TURNHOUTSEBAAN 286, 2140 BORGERHOUT
DE ROMA TICKETBALIE: TURNHOUTSEBAAN 327, 2140 BORGERHOUT
TICKETS VIA WWW.DEROMA.BE + 03/292 97 40 + FNAC