Journalist zoekt Vlaams gezin dat naar Israël verhuist

Op onze redactie liep deze week volgende vraag binnnen van Peter-Jan Bogaert, een freelance journalist die schrijft voor de krant De Standaard.

Ik plan een reportage over Joodse Vlamingen die binnenkort naar Israël verhuizen . De reportage zou verschijnen in De Standaard, dS Weekblad. Ik ben nog maar net aan de research begonnen en zoek een gezin om te volgen. Eerst in België om na een paar weken of maanden aan hen een bezoek te brengen, ter plaatse in Israël, om te zien hoe hun leven nu verloopt. Ik ben dus op zoek naar een gezin met verhuisplannen die ik kan interviewen. De afspraak is dat wie meewerkt de tekst ook kan nalezen voor er iets wordt gepubliceerd.

Indien u dus iemand kent die deze journalist hierbij kan helpen, dan kan u contact opnemen via mail peterjan.bogaert@telenet.be