Michael Freilich over Poerim op Radio1 [herbeluister]

Michael Freilich als bankovervaller en zijn zoontje als politie-agent, zijn echtgenote en andere zoontje als Superman en Supervrouw dat kan niet anders dan Poerim zijn, een Joods feest dat ook in Antwerpen door de gemeenschap met groot elan gevierd wordt.

Dit trok de aandacht van het radio1 programma nieuwe feiten. Hoofdredacteur Freilich mocht er van naaldje tot draadje alle geplogenheden van het uitbundige Joodse feest – dat vaak vergeleken wordt met carnaval – uitleggen.

Allerlei bijzonderheden over de herkomst van Poerim en de manier waarop het in de joodse families gevierd wordt leverden de vraag op om een foto door te sturen naar de redactie van Radio1 waar men echt benieuwd was hoe Michael Freilich en zijn familie zich hadden uitgedost voor het feest.

Klik hieronder om het gesprek te herbeluisteren:

[audio:/wp-content/uploads-pjact001/2012/03/poerim.mp3]