David Saranga over uitdagingen in relatie EU-Israël bij B’nai B’rith Antwerpen

PosterBB-Israel-EUv4

Aanstaande donderdag 10 oktober organiseert B’Nai Brith Antwerpen een lezing met David Saranga. Wereldwijd staat Saranga bekend als de eerste diplomaat die een officiële blog voor een land opende en dat ook deed met een YouTube kanaal en een Facebookpagina. Tijdens de Gaza-oorlog gaf hij als eerste een global pressconference via Twitter waarbij hij de vragen van het publiek over de strijd tegen de Hamasterreur in realtime beantwoordde. Saranga wordt omwille van het inzetten van de nieuwe media  beschouwd als de grondlegger van een nieuwsoortige publieke diplomatie.

De inmiddels bijna vijftigjarige diplomaat zal met zijn toehoorders in Antwerpen zijn visionaire standpunten omtrent de relaties tussen Europa en Israël delen. Moeilijkheden in die relaties ziet hij als uitdagingen en hij verklaart waarom.

Als u deze interessante lezing niet wil missen dient u te reserveren op het nummer 0478 449 264 of per email choem@telenet

Advertentie

Praktische informatie: David Sangra lezing Israël en the EU, challenges and achievements gaat door op donderdag 10 oktober om 20.00 uur in de Lamorinierestraat 150, 2018 Antwerpen – toegangsprijs 10 Euro