Win 5 duo-tickets voor het concert van Idina Menzel in Antwerpen volgende woensdag

menzel
Idina Menzel

Joods Actueel geeft 5 duo-tickets weg voor het concert van Idina Menzel, aanstaande woensdag, 17 juni. Menzel is een Tony Award & Oscarwinnares en komt met haar wereldtournee naar de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Actrice, zangeres en musicalster Idina Menzel is bij het grote publiek bekend door de succesvolle Disney-animatiefilm Frozen. Hierin vertolkte zij de stem van Elsa en zong ze de wereldhit ‘Let It Go’, waarmee ze niet alleen de Billboard Top 10 behaalde maar ook de Oscar voor Beste Original Song won.

Menzel begon haar carrière als Maureen in de Pulitzerprijswinnende musical Rent en won vervolgens haar eerste Tony Award voor haar vertolking van Alphaba in de musical Wicked. De actrice was daarnaast ook nog te zien als de moeder van Rachel Berry in de populaire televisieshow Glee en op het witte doek te bewonderen naast actrices Susan Sarandon en Amy Adams in de film Enchanted.

Momenteel is Idina Menzel nog even te zien in de rol van Elizabeth in de Broadway show If/Then, waarvoor ze haar derde Tony-nominatie heeft gekregen. Tijdens de uitreiking van de Tony Awards het afgelopen jaar bracht ze het schitterende nummer ‘Always Starting Over’ uit deze musical ten gehore.

Haar huidige wereldtournee start eind mei in Azië en zal daarna via Europa in Noord-Amerika eindigen. Op 17 juni 2015 krijgen alle Belgische fans de mogelijkheid de wereldster te bewonderen in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Advertentie

Maak kans op één van de 5 gratis duo-tickets. Stuur een e-mail naar redactie@joodsactueel.be – uit de inzendingen zullen de winnaars worden geloot.