Antisemitisch leugenboek gewoon te koop bij Bol.com

Bij Bol.com blijkt het boek ‘De Protocollen van de Wijzen van Zion’ te koop te zijn, in meerdere edities zelfs.In dit boek wordt beschreven hoe het ‘wereldjodendom’ de wereld beheerst en manipuleert, via een wereldwijde Joodse samenzwering. Zogenaamd is het een geheim boek geschreven door de geheime leiders van het wereldjodendom. In werkelijkheid is het een vervalsing van de Russische geheime dienst in 1905 om Jodenhaat te bevorderen.

Dat schrijft Likoed Nederland, wiens bericht wij hieronder intergraal overnemen.

Doordat mensen geloof hechten aan dit boek zijn heel veel Joden vermoord, zowel in pogroms als in de Tweede Wereldoorlog.

Het is daarom onbegrijpelijk dat Bol.com als grootste boekverkoper van Nederland dit boek verkoopt en haar ogen sluit voor de mogelijke gevolgen. Bol.com zegt in een reactie aan Likoed Nederland:

Advertentie

“Bij bol.com doen we er alles aan om boeken en lezen zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dat we ervoor gekozen hebben om alle boeken die er bestaan te verkopen, met uiteraard de uitzondering boeken die volgens de wet niet verkocht mogen worden.”

Onbegrijpelijk is dat Bol.com een vervalsing die uitsluitend geschreven is om haat te zaaien tegen Joden “toegankelijk wil maken” en daaraan wil verdienen. Ook hun neonazi- en moslimextremistische klanten moeten blijkbaar bediend worden, al is dat met het voeden van hun Jodenhaat.

Zelfs een waarschuwing dat het een vervalsing is blijft achterwege. (Zusterbedrijf Amazon.com verkoopt het boek ook, maar geeft wel een dubbele waarschuwing dat het een afschuwelijke vervalsing betreft).

Dit is na ‘Mein Kampf’ het meest haatzaaiende boek tegen Joden uit de geschiedenis.
Maar van ‘Mein Kampf’ is inmiddels vrij algemeen bekend dat dit leugens bevat en de heruitgave verschijnt vandaag met veel waarschuwende context.

Dit geldt allemaal niet voor de ‘Protocollen’: die worden door velen nog altijd beschouwd als waarheidsgetrouw.
In de Arabisch/islamitische wereld wordt er zelfs breed geloof aan gehecht. Op de website van Likoed Nederland treft u tientallen voorbeelden van Arabische TV-zenders, zie hier.

Hieronder een voorbeeld van de Palestijnse televisie. Onder dit artikel vindt u de beelden en van nog 15

“Het tweede artikel van De Protocollen van de Wijzen van Zion stelt dat extremistische religieuze bewegingen moeten worden gecreëerd. Deze bewegingen moeten de heersende regimes bestrijden.
Het doel hiervan is om de prioriteiten te veranderen van de regimes waarop de zionisten zich richten. Zodat in plaats van zich bezig houden met gezondheidszorg, met onderwijs, met sociale zaken en met het verkrijgen van wapens om de vijand te bestrijden, deze regimes bezig worden gehouden met interne conflicten.”
– Fatah woordvoerder Osama Qawasmeh op de officiële Palestijnse televisie, 16 april 2017.

Advertentie

Maar ook in Nederland zijn er mensen die er rotsvast in geloven. Neem bijvoorbeeld Ronald Bernard, oprichter van de Blije B., dat beschikte over een comité van aanbeveling met allerlei prominenten en hoogleraren.

In een filmpje op YouTube raadt hij de Protocollen sterk aan: “Ik beveel tegenwoordig iedereen aan om dat hele oervervelende, saaie document toch maar eens te gaan lezen.“
Dat filmpje zou al 22 miljoen keer bekeken zijn, berichtte de Volkskrant vorig jaar.

Likoed Nederland hoopt dat er verontwaardiging ontstaat, zodat Bol.com zal heroverwegen om dit boek te verkopen – of tenminste van een uitgebreide waarschuwing zal voorzien.
Er is immers al genoeg Jodenhaat in Nederland en de wereld.