Fotoreportage: Herdenking voor avonturier Marc Sluszny

Marc zal voor altijd worden gemist
Marc zal voor altijd worden gemist

Op de tweede avond van Chanoeka werd in het David Lloyd Centrum in Edegem een bijzondere herdenkingsplechtigheid gehouden voor stuntman en avonturier Marc Sluszny, die van de club zijn “tweede thuis” had gemaakt. Meer dan 100 vrienden en kennissen waren aanwezig voor de ingetogen en ontroerende plechtigheid georganiseerd door marketingmanager en goede vriendin van Marc, Sigal Rabinovitz.

Sluszny kwam vorige zomer om tijdens een duikincident in één van de diepste grotten ter wereld. Tijdens de bijeenkomst voor de betreurde Joodse stuntman werd ook een Memory Wall in zijn nagedachtenis ingehuldigd.

Naast de burgemeester van Edegem, Koen Metsu (N-VA), en rabbijn Menachem Hertz, namen collega’s, vrienden en familieleden het woord.

De kinderen van Marc Sluszny brachten elk op hun manier een pakkend eerbetoon aan hun papa.

Advertentie

Hieronder vindt u een fotoreportage van dit mooi herinneringsmoment. De redactie van Joods Actueel sluit zich aan bij de vele wensen van steun aan de familie.

Moge de nagedachtenis van Marc steeds voortleven en zijn doorzettingsvermogen en positivisme een bron van inspiratie vormen voor ons allen.

Fotoreportage door Dina Lewy: klik op foto voor groter beeld