Chocolate Nation, museum voor alle chocoladefans [publireportage]

Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Belgische chocolade is wereldberoemd. Het liefdesverhaal tussen dit kleine landje en de zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee. Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld is een plek vol zintuiglijke ervaringen en verhalen van chocolademerken en chocolatiers. Chocoladetradities, geschiedenis, producten en innovaties komen allemaal aan bod in dit pas geopend belevingsmuseum. 

In veertien gethematiseerde ruimtes wordt je meegenomen in het verhaal van onze Belgische chocolade. De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat.

Chocoladetradities, geschiedenis, merken, producten en innovaties die voor de wereldwijde reputatie zorgden, je vindt ze allemaal op jouw reis door het museum. En onderweg kun je naar hartenlust proeven, dat spreekt voor zich…

Chocolate Nation bevindt zich recht tegenover het Centraal Station in Antwerpen.
Koningin Astridplein 7
2018 ANTWERPEN

Open alle dagen (inclusief feestdagen) van 10u30 tot 21u00 (laatste tour start om 19u30).