Ontdek Hôtel Du Golf Rotana, een groene oase in Marrakech [Pub]


Hôtel du Golf Rotana maakt deel uit van het Rotana resort in Palmerai, Marrakech. Het hotel straalt levenskunst en een gevoel van ruimte uit voor zowel ontspanning als werk, een bestemming op zich in de Rode Stad van Marrakech in Marokko op slechts 25 minuten van de luchthaven en het bruisende Jemaa El Fna-plein in de buurt van de Souq en het stadscentrum. Een gratis pendelbus is beschikbaar voor transfers. Ontdek deze groene oase van rust.

Het hotel straalt ontspannende luxe uit

De 315 hotelkamers en suites van Hôtel du Golf Rotana, met hun opvallende moderne architectuur, eigentijdse inrichting en luxe voorzieningen, zijn een plek om u thuis te voelen tijdens uw verblijf in Marrakech. De ramen, van vloer tot plafond, onthullen een prachtig uitzicht op de tuinen, het zwembad en/of de golfbaan en creëren een warme en huiselijke sfeer tijdens uw verblijf in dit 5 sterren luxehotel. U kan daarnaast ook kiezen om te verblijven in de Golf Club, een aparte ervaring met 11 suites, een exclusieve accommodatie die gasten onderdompelt onder in hun eigen stukje paradijs binnen het Palmeraie Rotana Resort.

CULINAIR & EVENEMENTEN

Een zicht op het grote resort en golfterrein

Tijdens uw verblijf in Hôtel du Golf Rotana kunt u kiezen uit verschillende dynamische eetgelegenheden, met voor elk wat wils. De vele bars en lounges van Hôtel du Golf Rotana met binnen- en buitenzitplaatsen bieden prachtige locaties, variërend van stranden tot greens van golfbanen. Dit zijn de perfecte plaatsen om te ontspannen en de sfeer van het resort op te snuiven. Op voorafgaand verzoek kunnen koosjere maaltijden worden geregeld voor individuen en groepen. Verder biedt het resort traditionele Marokkaanse en Italiaanse gerechten in diverse gespecialiseerde restaurants en eetgelegenheden met ondermeer lokale specialiteiten, Aziatisch, Italiaans of typische Franse gerechten.

Hôtel du Golf Rotana maakt deel uit van het Palmeraie Rotana Resort complex dat  uitzonderlijke faciliteiten biedt voor vergaderingen en evenementen. Met een verscheidenheid aan uitstekende binnen- en buitenlocaties van ongeveer 5.000 m² en catering voor alle soorten zakelijke en sociale gelegenheden. Team-building oefeningen en spectaculaire bruiloften, met een maximale capaciteit van maar liefst 3.500 gasten zijn welkom. Het state-of-the-art Palmeraie Conference Centre beschikt over de nieuwste technologie en audiovisuele apparatuur en internetverbinding. Een professioneel evenemententeam staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw evenement in Marrakech. Een banketzaal, 38 vergaderzalen met flexibele opstellingen, meerdere eetgelegenheden, evenals een big top, tenten, terrassen en buitenruimtes met inspirerende
uitzichten behoren tot de uitgebreide mogelijkheden van het 5 sterren Palmeraie Rotana Resort.

Advertentie

RECREATIE

Een luxueuze kamer in het Hotel Du Golf

Maak optimaal gebruik van uw tijd en geniet van de vele recreatieve faciliteiten in het Resort. Van een volledig uitgeruste fitnessruimte en een luxueuze spa tot een 18-holes golfbaan en een multisportterrein, er is voor elk wat wils. Geniet van uw dagelijkse work-out routine, probeer een nieuwe fitness les, of krijg een aantal top tips van onze professionele trainers in de Bodylines Fitness & Wellness Club. Train in de moderne fitnessruimte en studio’s, of zwem een paar baantjes in een van de twee prachtige zwembaden.

Voor golfers is de 18-holes championship golfbaan een van de meest populaire en schilderachtige in Marrakech, met uitzicht op het Atlasgebergte als achtergrond. Ontspan en verjong uzelf in Zen the Spa, met luxueuze voorzieningen zoals een traditionele hamam, sauna, binnenzwembad, jacuzzi en kapsalon. Geniet van unieke, lokaal geïnspireerde behandelingen in de serene oase van dit 5 sterren resort. De spa is een oase van rust en kalmte. Het is een wellnesscentrum van 5.000 m² waar u kunt ontspannen en zowel uw lichaam als geest kunt verjongen. Dit exclusieve toevluchtsoord, een mix van Marokkaans design en moderne architectuur, biedt oosterse behandelingen met natuurlijke
Marokkaanse producten en een breed scala aan lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Ontspan in de Zen spa van het resort

Laat u verwennen in de behandelingsruimten in cabine-stijl, de twee stoombaden, de traditionele Marokkaanse hamam, de jacuzzi, het verwarmde binnenzwembad en de ontspanningslounge, die ook een discrete consultatieruimte bevat. Een privé-suite is beschikbaar voor koppels – de perfecte traktatie tijdens een spa-vakantie in Marrakech.
Voor de allerkleinsten, van 4 tot 12, jaar biedt de Kids Club een leuk en leerzaam activiteitenprogramma. Van spelletjes tot sport en van kleuren tot films, uw kleintjes kunnen zich vermaken in een veilige en gastvrije omgeving met professioneel personeel dat aan hun behoeften voldoet.

Het conciërgeteam staat ook klaar om bezienswaardigheden in Marrakech aan te bevelen, evenals avontuurlijke activiteiten en excursies te regelen, van kameeltochten en fietsexpedities tot buggytrektochten en adrenalinebenemende quadbiking.

Hôtel du Golf Rotana, MARRAKECH
Circuit de la Palmeraie BP 1488,
40000 Marrakesh, Marokko
Website: www.rotana.com
Telefoon: +212 (0) 524 33 43 43
E-mail: res.palmeraie@rotana.com

 

Advertentie