VRT weet het zeker “Israël voert oorlogsmisdaden uit”

Een lezer stuurde volgende mail naar de openbare omroep over dit TikTok filmpje https://www.tiktok.com/t/ZPRce53Ww/

De hoofdvraag die in filmpje wordt gesteld is: “Wordt jouw spaargeld gebruikt om oorlogsmisdaden te plegen?”

Het vervolg van het filmpje laat er geen twijfel over bestaan wie hier wordt aangeduid als entiteit dat oorlogsmisdaden pleegt: het land Israël.

De VRT bezondigt zich aan Trial By Media. De VRT veroordeelt Israël voor plegen van oorlogsmisdaden terwijl ze door geen enkele internationale instantie is veroordeeld voor het plegen van oorlogsmisdaden.

Advertentie

Verder ondergraaft u daarmee de positie die wordt aangenomen door de Belgische regering: Israël heeft het recht zich te verdedigen tegen een terroristische staat, een terroristische staat die op brutale wijze mannen, vrouwen en kinderen heeft vermoord.

Door Israël te veroordelen als pleger van oorlogsmisdaden geeft u eigenlijk aan dat Israël de oorlog tegen Hamas moet beëindigen, meer nog, dat Israël schadevergoeding moet betalen aan Hamas voor het leed dat deze terroristische staat heeft geleden.

U heeft werkelijk geen idee wat voor uitwerking deze filmpjes hebben op de Joodse bevolking in dit land.

Dit filmpje moet onmiddellijk verdwijnen.