“Indien Herman Brusselmans dit in 1933 had geschreven, was hij een Nazi in Humo”

Op de website van Isrnws.com lezen we een meer dan geslaagde repliek op het schandalg HUMO artikel van Herman Brusselmans.

De tekst begint als volgt: “Er is een gouden regel in het bestrijden van het antisemitisme en dat is het weglaten van de naam van de auteur en van de datum van uitgave. Zo hou je geen rekening met zogenaamde ‘artistieke’ vrijheid en kan je je afvragen of dergelijk stuk in 2023 of in 1933 was geschreven. Tot de grote verbazing van velen verscheen een stuk dat niets anders is dan een goor antisemitisch stuk gootpraat van vuil- en veelschrijver Brusselmans in het ooit linkse en humanistische Humo. We nemen alinea per alinea onder de loep.”

Lees het artikel hier:

https://isrnws.com/index.php/2023/12/19/indien-herman-brusselmans-dit-in-1933-had-geschreven-was-hij-een-nazi-in-humo/